Producten welke ik al jaren gebruik (enkele al v.a. 2006).
Mijn aanraders! 

De bovenste tien zijn een aanvuling op mijn dagelijkse voedingspatroon. Ik kies er 5 tot 8 per dag en varieër daar wekelijks in. 

Visolie - Q10 - Resveratrol - DNA-beschermer - Selenium - Noni - Inulin - Glucosamine - Vitamine D en K(2)  

De vier erna zijn maaltijdvervangers of vullen de gaten tussen de maaltijden (tussendoortjes) op een gezonde manier.
Eiwitpoeder (Whey) - Maaltijdrepen - gezonde Snacks.
De volgende vijf ondersteunen het sporten of vullen het verbruikte na het sporten aan. En de laatste kunnen jouw leven nog een 
stuk aangenamer maken. 

OMEGA-3

Dit noem ik de 'Haarlem-mer
olie'
. Hart, huid, haar, bloedva-
ten, bewegingsorganen, spijs-vertering, spieren, anti-verou-dering en ontstekingsrem-mend. Verder ondersteund het de celdeling, hersenfunc-ties en verlaagt het het cho-lesterolgehalte. Wanneer je minimaal drie keer per week vette vis eet is suppletie niet nodig. Aangezien vrijwel nie-mand zo vaak vis (o.a. haring, makreel, forel, enz.) eet, is dit een product dat eigenlijk iedereen zou moeten gebruiken.
Je komt ook supplementen tegen die zowel Omega 3, als 6 en 9 aanvullen, maar Omega-6 krijgen we al voldoen-de binnen en Omega-9 wordt door het lichaam aangemaakt, dus aanvullen van deze Omega's is niet nodig en kan schadelijk zijn.

Q10

Vertraagd het verouderingspro-ces. Levert energie aan alle cellen en is goed voor het hart. Co-enzym Q10 is belangrijk voor de energieproductie in cellen, het is nodig voor het energieme-tabolisme en voor de omzet-ting van verbruikte voeding in energie. Het stabiliseert de bloeddruk en houdt het hart gezond. Het komt van nature voor in oplosbaar vet en werkt tegen oxidatie van lipiden (DNA) en eiwitten. Het be-schermt tegen vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor celveroudering. Het onder-steunt de aanmaak van witte bloedcellen en verbetert de stressbestendigheid. Het heeft een gunstige invloed op gezond tandvlees, helpt tegen vermoeid-heid. Co-enzym Q10 helpt bij het gezond houden van de hersenen.

CELL QUARD

Voorkomt verouderings van cellen (anti-aging). Onder-steund het bewegingsappa-raat en beschermt het DNA. CQ bevat een groot aantal krachtige antioxidanten die de activiteit van de zogenaamde vrije radicalen, beëindigen. Bovendien versterken ze onze immuniteit tegen infecties, ze verbeteren de fysieke presta-ties en  hebben gunstige effecten op de vertering van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vetten en eiwitten. Zij voorkomen  infecties van de bovenste luchtwegen, verge-makkelijken wondgenezing, weefselregeneratie en onderdrukken de negatieve effecten van stress op het lichaam. CG vertoont anti-tumor, ontstekingsrem-mende, antibacteriële, antivirale en vooral antioxi-datieve effecten.

SELENIUM

Selenium ondersteund bij het opnemen van alle nuttige stoffen door het lichaam. Selenium heeft het zelfde effect als een anti-oxydant en ondersteund zowel de cel-deling als het imuunstelsel.
Het maakt deel uit van het enzym glutathionperoxidase. Dit enzym zorgt samen met vitamine E voor de eliminatie van schadelijke stoffen uit cellen. Het is essentieel voor het goed functioneren van schildklierhormonen. Selenium helpt bij het voorko-men van:  
- hart- en vaatziekten, 
- tumoraandoeningen, 
- nierfalen     
- spierzwakte
- vermoeidheid
- onvruchtbaarheid bij mannen. Het is essentieel voor het regelmatige 
metabolisme van testosteron. 

NONI

Noni ondersteunt vele lich-aamsfuncties. Het bevat Morinda citrifolia uit Hawaii (Noni), het helpt om alle func-ties van het organisme te op-timaliseren en te versterken, het hormonale en zenuwstel-sel te harmoniseren, het im-muunsysteem te versterken, emotionele stress los te laten, de spijsvertering te verbete-ren, de menstruatiecyclus te stabiliseren en bij de ademha-ling. Met andere woorden, het helpt om alle interne syste-men in het menselijk lichaam optimaal te verbinden en het hele energiesysteem functio-neel te maken.
Noni kent een unieke samen-stelling met ingrediënten als aminozuren, vitamines, alka-loïden, sterolen, oliën, polyfe-nolen, xantine en enzymen.

Noni is er ook in capsules.

INULIN 

INULIN verbetert de immuni-teit van het hele lichaam, vermindert de groei van scha-delijke bacteriën, verlaagt het cholesterolgehalte, evenals dat van andere lipiden-bestanddelen van het bloed. Verder ondersteund het de spijsvertering, elimineert niet alleen obstipatie maar strijd ook tegen darmontstekingen en zorgt voor een gezonde ontlasting. En dat heeft veel gunstige effecten heeft op de gezondheid en resulteert in een verhoogde opname van calcium. Onderzoek heeft uitgewezen dat inuline be-langrijk is voor de preventie van darmkanker, omdat het cel-mutaties voorkomt. Tenslotte vergemakkelijkt het de behandeling van diarree. (vooral besmettelijke).

GLUCOSAMINE

GLUCOSAMINE is een hulp-middel dat wordt gebruikt om pijn te verlichten bij de behan-deling van gewrichtsontste-kingen (artritis) en degene-ratieve artritische schade aan gewrichten, kraakbeen en pezen. Het is significant betrokken bij alle belangrijke functies en eigenschappen van de huid, haren en nagels en bevordert de regeneratie ervan. Verder is het ontste-kingsremmend, antioxidatief, het verlicht gladde spieren, die de bloeddruk verlagen en werkt tegen spasmen, be-schermt het slijmvlies van het maagdarmkanaal, verlicht maagzweren en het zenuw-stelsel. Tenslotte onder-steund het de  ademhaling.  

Vitamine K  

K is nodig voor de bloedstol-ling en tegen bloedingen. Het is essentieel om gezonde botten te bouwen, helpt het verlies van botmassa te elimineren, behoudt een goede vorm en structuur van botten. Het helpt ook om ze van de nodige mineralen te voorzien. Vitamine K2 is een in vet oplosbare vitamine. Oorspronkelijk werd het be-schouwd als slechts één van de varianten van vitamine K.

Vitamine D

Vitamine D3 is de enige vita-mine die door het lichaam door zonlicht kan worden aangemaakt. Doordat wij veel minder buiten komen dan vroeger, het grootverbruik van zonbeschermingsmiddelen de toegenomen angst voor huidkanker zorgt voor een enorm gebrek aan vitamine D missen. Vitamine D3 draagt bij tot een balans in het ge-bruik van zowel calcium als fosfor in de organisme. 
Denk aan het juiste calcium-gehalte in het bloed, de nor-male spieractiviteit en de juiste werking van het im-muunsysteem. Het onder-steunt het celdelingsproces en de conditie van mijn botten en tanden.   

RESVERATROL

Resveratol is een stof die vooral wordt aangetroffen in de schillen en zaden van blauwe wijnstok, verder in pinda's en in schillen en za-den van zwarte bessen, bos-bessen, moerbeien, grape-fruit en rode wijn. Recente studies tonen aan dat deze stof ook in witte wijn voor-komt, maar alleen in noor-delijke delen van de wereld.  Resveratrol helpt de cellen beschermen tegen vrije radicalen (anti-veroudering),  helpt het hart en de aderen gezond te houden, voorkomt dik bloed, verlaagt het Lep-tinegehalte in het bloed en daardoor indirect bij het af-vallen en helpen bij het voor-komen van volksziekte nr 2,  Obesitas.

Ik heb voor deze producten of vergelijkbare, een aantal productlijnen uitgeprobeert de afgelopen 15 jaar, waarbij uiteindelijk de prijs/kwaliteitverhouding mij bij de huidige leverancier(s) heeft gebracht. De basis vijf zijn altijd hetzelfde. Bij de andere vijf varieer
ik en daarbij probeer ik ook steeds nieuwe producten. Een gezond lichaam vraagt om
verandering/diversiteit aan voedingstoffen om een maximale werking te verkrijgen.

Om in 2 maanden 14 kg af te kunnen vallen zonder mijn eigen spieren op te eten, waarbij ik wel alle benodigde 
vitaminen en miniralen binnen kreeg, gebruikte ik dit uitgebalanceerde pakket incl. duidelijk eet-en drinkplan.
100% zuiver, zonder kleur-of smaakstoffen. Top! 

Nadat ik mijn gewenste gewicht bereikte,  gebruik ik regelmatig deze geweldige producten als vervanging van een warme maaltijd of ongezonde snacks (tussendoor).

WHEY (plantaardig)

Een schitterende proteïne voor veganisten en vegetariërs 26 g eiwitten in elke dosis. 2500 mg vrije BCAA in elke dosis 5 µg vitamine B12 in elke dosis 10 mg ijzer in elke dosis Opti-7-DIGEST - complex van spijsverte-ringsenzymen. Green Protein bevat 58% puur plantaardig eiwit, van soja-isolaat, lupineconcen-traat, AlgaVia-eiwit® en instant volkoren rijst. Soja-isolaat wordt beschouwd als een volwaardig plantaardig eiwit, dat alle essen-tiële aminozuren aan het orga-nisme levert en een verwaar-loosbare fractie van vetten en sacchariden bevat. 
Voor vegetariërs en veganisten.

WHEY (dierlijk)

IsaLean™ Shake is een gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde maaltijd, die ingrediënten bevat van de allerhoogste kwaliteit die dichtbij de natuur staan zonder  kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen. Elke portie bevat…
• 24 g ongedenatureerd wei- en melkeiwit • 8 g vezel - essentieel om u een verzadigd gevoel te geven en om uw spijsverterings-systeem gezond te houden
• 6 g vet (het gezonde type)
• 23 verschillende vitaminen en mineralen. Van calcium tot aan vitamine C en A - alles zit erin • En dat met slechts 240 calorie-ën! • Sojavrij, glutenvrij en ge-schikt voor vegetariërs.

MAALTIJDREEP

Ben je onderweg of op je werk en ben je vergeten een lunch te ma-ken, wil je afvallen of krijg je een flinke trek en moet je nog even door, dan is het prettig deze reep bij je te hebben. Deze reep is een handige, eiwitrijke maaltijdver-vanger of snack; ook heel erg lekker na het sporten. Het is een geweldig alternatief voor een ongezonde snack.

• Bevat 18 gram hoogwaardige eiwitten
• Essentiële koolhydraten, vezels en vetten
• Levert een bijdrage aan een gezonde levensstijl.
65 gram per reep

SNACK (1)

Crispy Peas Snack, originele smaak. Groene erwten zijn sinds mensenheugenis een belangrijk onderdeel van een gezond voe-dingspatroon en worden vaak genoemd als een natuurlijke bron van voedingsvezels, eiwit-ten, vitamine B, calcium, ijzer en kalium. Ik vind het een bijzonder goed en lekker (gezond) alterna-tief voor chips of andere snacks tussen door of s 'avonds bij de tv. Eén zakje van 14 gram geeft een voldaan gevoel. Heel bijzon-der, want ieder zakje bevat 
slechts 73 kcal. 

En voorafgaande, tijdens of na het sporten .......

(vooraf)
EXTRA ENERGIE

Trainingsessies zijn soms zwaar. De énè keer gaat het makkelijker dan de andere keer. Van AMPED Nitro krijg ik extra energie, maar kan ik ook meer kracht zetten bij de diverse oefeningen om de spieren op sterkte te houden. 
Het helpt je om meer focus te krijgen, zodat je wat zwaarder kunt trainen en langer door kunt gaan. 
Ik kan vooral de heerlijke frisse meloensmaak zo waarderen gemengd met gekoeld water dat ik kan tappen uit het waterfilter bij de sportschool.


(tijdens) UITHOUDINGS- VERMOGEN

Een verfrissend, hydraterend sportdrankje, verrijkt met vita-mine C, B-complex en een uniek mengsel van koolhydraat-elek-trolyt*. Een heerlijke manier om je dorst te lessen met sinaasappelsmaak. Vult de voedings-middelen aan die tijdens het sporten verloren kunnen gaan, zonder kunst-matige smaak-, kleur- of zoetstoffen
*Koolhydraat-elektrolyt oplossingen leveren een bijdrage aan het uithoudingsvermogen tijdens langdurig sporten en verbeteren de absorptie van water.

(na het sporten)
EIWITRIJKE SNACK

Whey Thins een heerlijke, hartige ei-witrijke snacks in handige afzonder-lijke verpakkingen van 100 kcal, de perfecte snack voor na het sporten maar natuurlijk ook te gebruiken als tussendoortje tussen twee maaltijden in. Whey Twins bevat 10 gram hoog-waardige eiwitten, is glutenvrij en per portie verpakt dus ook gemakkelijk voor onderweg.


Harvest Thins bevatten 11 gram eiwit per portie. Draagt bij aan  het behoud van spiermassa of toename daarvan. 

(na het sporten)
GLUTAMINE

Glutamine is vooral betrokken bij de ondersteuning van hersenactiviteit (het verbetert de mentale prestaties) en bij immuunreacties (verbetert de functie van witte bloedcellen). Vanwege deze betrokkenheid is gluta-mine erg belangrijk voor weefsels die worden gekenmerkt door snelle groei, zoals het epitheel van de darmen. In de sport wordt glutamine gebruikt vanwege het positieve effect op de groei van spiermassa en voor de verbetering van spierprestaties.

Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van voedingssuppletie, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben, in de beginjaren van mijn zoektocht naar langer gezond blijven. Daarom kom ik graag in contact met gelijkge-stemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van de beste resultaten voor mijn klanten. Maar ik werk ook regelmatig aan een persoonlijk project waarbij ik nieuwe concep-ten en ideeën uitwerk.

Omdat ik ervaren en betrouwbaar ben en me 100% focus op het beste resultaat, heb ik al met vele lieve fijne en mooie mensen mogen werken, waarbij wij ook regelmatig elkaars klanten zijn geworden. Het grote voordeel is dat wij elkaar met 'gesloten beurzen' hebben kunnen helpen.

Wilt u ook hele goede veilige en vooral betaalbare producten om langer gezond te blijven voor u zelf, uw naasten of u beste vriend if vriendin, bestel ze bij mij via mijn welzijnwinkel.
(Coronaproof)

En ook hiermee heb ik hele erg goede ervaringen......

ENERGIE 

Ik krijg regelmatig de vraag: "Is er ook een gezonder  alternatief voor Red Bull of die andere energydrinks die zo onge-looflijk veel suiker bevatten?" Jazeker,  daarvoor gebruik ik 'E-shot', een natuurlijke mix van cafeïne en krachtige kruiden. 
Het is even wennen aan de smaak. Lekkere dingen zijn nu eenmaal lekker gemaakt met zoet- en smaakstoffen en die zijn vaak niet natuurlijk dus niet goed voor het lichaam. Maar
het went sneller, zeker bij de gedachte, aan de weldoening voor jouw lichaam. Appel+granaatappelsmaak.

HEALY

Ik heb heel goede resultaten ervaring met bio-resonance een paar jaar geleden. Frequentietherapie die mij nagenoeg van mijn hooikoortsallergie en mijn overgevoeligheid voor Lactose heeft afgeholpen. Alles op deze wereld is energie. Wij, het geluid,
electra en radiogolven voor onze
mobiele apparatuur, waar de meesten van ons, niet meer zon-der kunnen. Ik ben er van over-tuigd dat met frequen-tiethera-pie, knoopjes of oneffenheden in ons zenuwstelsel hersteld kunnen worden. Zelfs een totale reset ("fabrieksinstelling") is dus mogelijk door een professional.  

Veel programma's

Er zijn diverse programmagroepen beschikbaar waarin een aantal pro-gramma's zijn opgenomen die zich richten op een bepaald ongemak in het lichaam of een bepaalde gesteld-heid waarin je je op dat moment be-vindt. De Healy zoekt binnen de diver-se programma's via frequentiewissels, bij welke frequentie het best herstel in het lichaam plaats vindt. Ook kunnen de programma's iets in beweging zetten. Een erg mooi voor-beeld is de Detox waarbij je al binnen een uur resultaat zult hebben. De prijs is éénmalig voor jarenlang gebruik en hangt af van het aantal programma-groepen dat je erbij besteld.  

KANEEL + HONING

Velen weten het niet, maar van dage-lijks een portie honing met kaneel, wordt het lichaam heel erg vrolijk. De stoffen halen in combinatie het beste in elkaar naar boven en hebben een heilzame werking op onze spijsverte-ring (gezondheid). Een wetenschappe-lijk onderzoek is er naar mijn weten nooit naar gedaan. Beschouw het daarom als een goede tip van onze grootouders die veel meer dan wij afhankelijk waren van de producten direct uit de natuur, net als de medicijnmannen van de nog levende indianenstammen wereldwijd.