Mijn missie

Op de andere pagina's heb ik aangegeven wat mijn missie is:

"Zoveel mogelijk mensen helpen met adviezen en
producten op weg naar
meer kwaliteit van,
maar ook naar een
langer gezond leven". 

Vanzelfsprekend zal een ieder hierin moeten investeren, in tijd en in geld.
Zelf geef ik maandelijks zo'n € 260 uit aan gezond blijven (preventief) en
bespaar op huishoudgeld en ziektekosten.

Gezondheid. 

Producten welke het gezond blijven ondersteunen, daar zijn er vele duizenden van. Wat is de beste? Welke kent de beste kwaliteit/prijs- verhouding. Deze markt is erg in beweging. Niet alleen omdat er steeds nieuwe samenstellingen bedacht worden, maar ook omdat de vraag constant verandert op basis van de behoefte van de markt.
Daarnaast loopt de kwaliteit en de voedingswaarde van onze voe-dingsmiddelen ook al 30 jaar steeds verder terug. De afgelopen 15 jaar heb ik al veel producten en productlijnen uitgeprobeert en uitein-delijk bij een aantal goede/betaalbare, blijven 'hangen'.
En werken ze?
Dit is moeilijk te zeggen, er is namelijk geen referentiekader. Je weet niet wat er gebeurt zou zijn wanneer je ze niet gebruikt zou hebben. Het enige dat ik weet is dat het langer dan 25 jaar geleden is dat ik langer dan 1 dag ben thuis gebleven i.v.m. ziekteverzuim. En naast bezoek aan familie en vrienden is mijn laatste eigen verblijf zo'n 52 jaar geleden. Ik kan uitsluitend adviseren als ervaringsdeskundige.
En ja, ook ik heb de afgelopen 15 jaar twee maal flink moeten afvallen.
Maar wel verantwoord. Zie het resultaat van de laatste keer hieronder.

Het kan echt in 9 tot 13 weken!

Vooraf.

Met behoud van spiermassa, zonder hongergevoel en alles binnenkrijgen dat het lichaam dagelijks nodig heeft om goed te kunnen functioneren gedurende een uur of zestien. Dit kan al-
leen met een goed uitgebalanceerd pakket en wat disipline.

Achteraf, -/- 14 kg in 10 weken. 

Het scheelde bijna drie gaatjes op de broekriem. Meer energie, meer lucht en uithoudingsvermogen. Je veters strikken gaat een stuk makkelijker. Bovendien zitten je favoriete shirts weer veel beter. Ik moet wel zeggen dat het als 60+ wel wat extra discipline vergt.