Mijn missie

Op de andere pagina's heb ik aangegeven wat mijn missie is:

"Zoveel mogelijk mensen helpen met adviezen en
producten op weg naar
meer kwaliteit van,
maar ook naar een
langer gezond leven". 

Vanzelfsprekend zal een ieder hierin moeten investeren, in tijd en in geld.
Zelf geef ik maandelijks zo'n € 260 uit aan gezond blijven (preventief) en
bespaar op huishoudgeld en ziektekosten.
Autorijden is ook 'vrijheid', maar dan zo zorgeloos, dus een nieuwe
auto en tegen zo laag mogelijke kosten. Betaal alleen brandstofkosten. 

Gezondheid. 

Producten welke het gezond blijven ondersteunen, daar zijn er vele duizenden van. Wat is de beste? Welke kent de beste kwaliteit/prijs- verhouding. Deze markt is erg in beweging. Niet alleen omdat er steeds nieuwe samenstellingen bedacht worden, maar ook omdat de vraag constant verandert op basis van de behoefte van de markt.
Daarnaast loopt de kwaliteit en de voedingswaarde van onze voe-dingsmiddelen ook al 30 jaar steeds verder terug. De afgelopen 15 jaar heb ik al veel producten en productlijnen uitgeprobeert en uitein-delijk bij een aantal goede/betaalbare, blijven 'hangen'.
En werken ze?
Dit is moeilijk te zeggen, er is namelijk geen referentiekader. Je weet niet wat er gebeurt zou zijn wanneer je ze niet gebruikt zou hebben. Het enige dat ik weet is dat het langer dan 25 jaar geleden is dat ik langer dan 1 dag ben thuis gebleven i.v.m. ziekteverzuim. En naast bezoek aan familie en vrienden is mijn laatste eigen verblijf zo'n 52 jaar geleden. Ik kan uitsluitend adviseren als ervaringsdeskundige.
En ja, ook ik heb de afgelopen 15 jaar twee maal flink moeten afvallen.
Maar wel verantwoord. Zie het resultaat van de laatste keer hieronder.

Mobiliteit.

Het beschikken over een 'eigen' auto geeft de meeste mensen een gevoel van vrijheid. Daarbij wil men natuurlijk zo zorgeloos mogelijk rijden. Er zijn meerdere mogelijkheden om zorgeloos in een auto te kunnen rijden. Private lease is er zo één waarmee ik in 1993 al startte. Toen er een aantal jaren geleden een aantal hele grote partijen actief werden in deze markt, ben ik gestopt, omdat ik niet mee kon in de tarieven en moest constateren dat mijn klantenkring aan het veran-deren was. Maar ik ben de markt wel gaan volgen.  En heb ik kunnen constateren dat de markt steeds concurrerender werd.

Toen ik enkele jaren geleden tegen een duits concept aanliep waarbij je door een éénmalige betaling na verloop van tijd, meerdere jaren kosteloos in een auto kon rijden. Was mijn interesse snel gewekt en heb ik mij bij die club aangesloten. Ik rij vanaf augustus 2018 nieuw in een auto met reclame tegen minimale kosten.
Wie van 'Bingo' houdt en bereid is een 'bingoplankje' te kopen, kan 24 maanden kosteloos in een auto rijden op termijn. Dit kan al vanaf één-malig € 640. Alleen de brandstofkosten blijven voor eigen rekening.  

Het kan echt in 9 tot 13 weken!

Vooraf.

Met behoud van spiermassa, zonder hongergevoel en alles binnenkrijgen dat het lichaam dagelijks nodig heeft om goed te kunnen functioneren gedurende een uur of zestien. Dit kan al-
leen met een goed uitgebalanceerd pakket en wat disipline.

Achteraf, -/- 14 kg in 10 weken. 

Het scheelde bijna drie gaatjes op de broekriem. Meer energie, meer lucht en uithoudingsvermogen. Je veters strikken gaat een stuk makkelijker. Bovendien zitten je favoriete shirts weer veel beter. Ik moet wel zeggen dat het als 60+ wel wat extra discipline vergt.