Over mij

Ed Veldman (64) gehuwd met Jolanda (23 jr samen), vader van Mandy (40) en Robin, stiefvader van Sharona en Sylvana en opa van Bo, Abby, Isa en Mees.
Sinds 1978 adviseer ik mensen. Eerst op financieel gebied zakelijk en privé en sinds 2007 ook op het gebied van 'gezond blijven'. Ik trainde en werkte bij meerdere sportscholen waar ik leden adviseerde over 'gewichtsbeheer-
sing' en het kweken van meer spiermassa. Entertainen (36 jaar) van mensen is het allerleukst maar zeer vluchtig. Daarentegen hebben mijn welzijnsadviezen een impact van vele jaren op het leven van mensen. Een wezenlijke verandering teweeg brengen in iemands leven en/of dat van een naaste, geeft een geweldige voldoening. Niemand wil ziek worden. Niemand wil voor zijn 95e overlijden. Opa en oma's willen zolang mogelijk van kinderen, maar vooral van hun kleinkinderen genieten. Dat kan alleen wanneer ze fit zijn, energie, tijd en geld genoeg hebben om met de kleinkinderen bezig te zijn en met hen op stap te gaan. Mijn motto: 'Pluk de dag en deel zoveel je kunt'. 
Delen is zilver, maar dupliceren is goud.