Over mij

Ed Veldman (66) gehuwd met Jolanda (25 jr samen), vader 
van Mandy en Robin, stiefvader van Sharonaen Sylvana en 
opa van Bo, Abby, Isa, Mees, Romeé, Dion en Dide. 
Sinds 1978 adviseer ik mensen. Eerst op financieel gebied zakelijk en privé en sinds 2007 ook op het gebied van 'ge-
zond blijven'. Ik trainde, hielp meerdere sportscholen opzet-ten. Entertainen (deed het 36 jaar) van mensen is het allerleukst maar zeer vluchtig. Een wezenlijke verandering teweeg brengen in iemands leven en/of dat van een naaste, geeft een geweldige voldoening. Niemand wil ziek worden. 

Mijn motto: 'Pluk de dag, blijf gezond en deel zoveel je kunt'.  

Overlijden pa opende de ogen

Toen mijn vader op 54-jarige leeftijd overleed. Wist ik, toen 25, wat ik wel kon doen en wat ik vooral moest laten. Ondanks het drukke leven heb ik toch wat veranderingen in mijn levens-stijl moeten aanbrengen, ik wilde immers min-stens 85 worden. Ik zag de verbeterpunten in de levensstijl van mijn pa. O.a. veel sporten.

Grote stappen vóór 50-ste

Veel sporten, beperkt alcoholgebruik, regel-maat en voldoende rust, was niet meer vol-doende. Goed voeden is ook heel erg belang-rijk. En omdat er een enorme verarming in de voedzaamheid van ons voedsel heeft plaats gevonden de laatste 30 jaar, ben ik in 2005 gaan suppleren met vitamine en mineralen.

Zo lang mogelijk genieten

Niemand wil voor zijn 95e overlijden. Opa en oma's willen zolang mogelijk van kinderen, maar vooral van hun kleinkinderen genieten. Dat kan alleen wanneer ze fit zijn, energie, tijd en geld genoeg hebben om met de kleinkinde-ren bezig te zijn en met hen op stap te gaan. 
Laat mij je/jullie helpen.