RESVERATROL

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Resveratrol verlaagt o.a. het Leptinegehalte in het bloed, is goed voor hart en bloedva-ten, helpt bij afvallen en is ontstekingsrem-mend. Een anti-oxydant die veroudering van het lichaam en de lichaamsfuncties kan ver-tragen. Het zou de kans op Corona indirect verlagen, dit moet echter nog wetenschap-pelijk worden aangetoond. Resveratrol is een zeer welkome aanvulling op een gezond eetpatroon.

Productinformatie

Resveratol is een stof die vooral wordt aangetroffen in de schillen en zaden van blauwe wijnstok, verder in pinda's en in schillen en zaden van zwarte bessen, bosbessen, moerbeien, grapefruit, rode wijn en donkere chocola. Recente studies tonen aan dat deze stof ook in witte wijn voor-komt, maar alleen in noordelijke delen van de wereld. 

Ook de gebruiken door vegetariër en  veganist. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

60 capsules per verpakking. 

Productdetails

Created with Sketch.

Ingrediënten
Inhoud van 2 softgels: Resveratrol (extract uit druivenzaden) 200 mg; soja-olie; co-enzym Q10 30 mg; sojalecithine; antiklontermiddel: siliciumdioxide. 
Gelatinecapsules (kleurstof: karamel, titaniumdioxide)

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Aanbevolen dosering: Tweemaal daags 1 softgel.

Het product is te gebruiken voor kinderen vanaf 3 jaar. Het product is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Bewaar op een koele, droge plaats buiten het bereik van kinderen.